Intertools.nl is momenteel bezig de webshop en catalogus te vernieuwen.

De producten op de website zijn daarom niet leverbaar en geplaatste bestellingen zullen niet in behandeling genomen.

Voor verdere vragen of meer informatie over onze winkel, kunt u contact opnemen met info@intertools.nl.

 •   Gratis verzending
  vanaf 100 euro
 •   Vandaag besteld is
  morgen in huis
 •   Groot assortiment met ruim
  10.000 artikelen
 •   14 dagen
  niet goed geld terug

Garantie & Reparatie

Reparaties

Intertools.nl is doordat het onderdeel is van Technisch Hansdelsbureau A.G.J. Dunnink B.V. partner van alle aangeboden merken. Wij hebben een eigen reparatie- en keuringsafdeling in huis en kunnen u hierdoor snel van dienst zijn. 
Doordat wij de meest voorkomende onderdelen op voorraad hebben, zijn wij in staat om het grootste deel van de reparaties in eigen huis uit te voeren. Hierdoor heeft u de machines weer sneller in huis! Tevens zijn wij servicepartner van diverse A-merken en kunnen hierdoor ook vele reparaties onder garantie in onze werkplaats uitvoeren.

Keuren

Bij professioneel gebruik moet de machine (volgens NEN 3140) en klimmaterieel (NEN 2484) één keer per jaar gekeurd worden. Uiteraard verzorgt Intertools.nl dat, tegen een lage vergoeding, graag voor u. Voor verdere informatie kunt u bij onze klantenservice terecht.


Garantie

Voor de door Intertools.nl geleverde producten geldt de garantie zoals deze door de fabrikant van het product is vastgesteld.(Fabrieksgarantie)

De kosten van het opsturen naar Intertools.nl van een product ter reparatie (ook onder garantie) en keuring zijn altijd voor de koper indien niet anders overeengekomen.

De kosten voor het retourzenden van een produkt na reparatie (ook onder garantie) zijn altijd voor de koper,indien niet anders overeengekomen.
Voorafgaande de retourzending ontvangt u van ons een factuur voor de retourkosten, na ontvangst van uw betaling zullen wij uw product aan u retourzenden.

Herlevering onder garantie zal slechts plaats vinden wanneer de leverancier constateert dat de klacht onder garantie valt.
Mocht de klacht ontstaan zijn door verkeerd gebruik, zullen wij u belasten voor de gemaakte reparatie en verzendkosten